Reinigende behandeling ca 45 min.       €30,00
Zeer geschikt voor een onzuivere huid. De talgproductie wordt gereguleerd en hierdoor verminderd de kans op onzuiverheden.
Oppervlakte reiniging, peeling of lysing, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging

Basis behandeling ca 60 min.       €40,00
Geeft in korte tijd een stralende huid. Producten worden afgestemd op huidtype en wensen.
Oppervlakte reiniging, peeling of lysing, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gelaatsmassage, masker, dagverzorging

Tijdens het masker geniet je van een heerlijke kopje koffie of thee met iets lekkers.

Complete behandeling ca 90 min.       €50,00
Een algehele behandeling die wordt afgestemd op huidtype en wensen.  De combinatie tussen verzorging & genieten.
Oppervlakte reiniging, peeling of lysing, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren & verven wenkbrauwen, uitgebreide gelaats, decollete en nekmassage, masker, dagverzorging

Tijdens het masker krijg je een relaxte arm massage en daarna geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers

Ontspannende behandeling ca 60 min.  €40,00
Relax & geniet.
Deze behandeling is vooral gericht op de massage. Je gelaat, decollete, nek en armen komen aan bod. Daarnaast wordt de huid wel gereinigd en wordt de behandeling afgesloten met een masker en een verzorgende dagcreme. Dus geen gepluk aan wenkbrauwen of vervelende onzuiverheden verwijderen. Alleen puur relaxen & genieten.

Microdermabrasie behandeling ca 60 min. €50,00
Een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd.
Oppervlakte reiniging, peeling, microdermabrasie, masker,  dagverzorging

Aanvulling tijdens de behandeling
De behandeling aanvullen met een losse module is mogelijk. Hiervoor wordt € 6,00 per module berekend. Dit graag wel duidelijk aangeven ivm de ingeplande tijd.

Gellak ca 45 min. €18,00
De oplossing voor prachtig verzorgde en glanzende nagels! Gellak wordt aangebracht zoals een nagellak en uitgehard onder een led lamp. Hierdoor zijn de nagels direct droog en klaar om gebruikt te worden. Dus geen beschadigingen onderweg naar huis. Het bladdert niet af en de glans vervaagd niet.
Nagelbadje met een verzorgende olie, nagels in model vijlen, nagelriemen verzorgen, gellak, hand&nagelolie